A képen egy baba fürdik.
Mosható Női betét 24cm-es

Termék bruttó egységára: 2400 Ft

Mennyiség:
db

Súly: 35 gramm
cikkszám: 507
Készlet: 2 db
Termék leírása:
  • Gagnes 24cm-es eü. betét normál esetben. A Gagnes által készített betétek méretezését, felépítését az elmúlt évek Gagnes tapasztalata, valamint a vásárlói visszajelzések alakították. Így sikerült elérni a vékonyság mellett a jó befogadó képességet. A betétek tisztasági, menstruációs célból használhatóak, de megoldást jelenthetnek inkontinenciával élők számára is. Hány db betétre lesz szükséged? Az eddig használt eldobható betétek db számából tudunk kiindulni, amikor az egész ciklusra való betétek számát szeretnénk összeállítani vagy kitalálni. Példa, ha naponta 4-5 db betétet használtál az eldobható betétből, akkor a mosható betétből is elegendő lesz ez a mennyiség, de kalkulálni kell a mosással is, mert ha az elhasznált betéteket este kimosod, vékonyak a betétek ezért megszáradhatnak reggelre, de nagyobb biztonságot nyújt neked az, ha a már második napra való betét mennyiséged is megvan. Így ha a napi számot beszorozzuk 2-2.5el (10-12-15 betét elegendő lehet), akkor már egy kényelmes mennyiséged lesz ahhoz, hogy elkezd a mosható betétek használatát. Tapasztalat alapján, ezzel lehet kalkulálni: Átlagban kb 1 éves eldobható (betét, tampon) használatának árát hozza vissza a mosható betét.
Mosás, Kezelés:
  • Mindegyik betét pamut alapanyagú és belső részében nedvességzáró réteggel biztonságossá van téve a betét teljes méretében, a szárnyak alatt is. De a pamut összetétel azzal is jár, hogy ugyan elvileg magas hőfokon is mosható a nedvességzáró anyaggal együtt, de tapasztalataim alapján mégsem javasolnám a rendszeres főző, vagy akár a 60 fokos mosást, mert a betét minimális mértékben összemehet, vagy elveszítheti a formáját. Mindez a túlzott dörzsölés, túl sok vegyszer, túl forró víz, túl forró szárítógépezés, stb, esetén is elő fordulhat. Ezért a 30-40 fokos mosást javaslom. A helytelen kezelés miatt keletkezett károsodást nem tudom kijavítani. Használat utáni teendők, hideg vizes mosás javasolt, ezután szappanozva, összehajtva, tárolás mosásig, a mosható pelenkákhoz hasonlóan, akár egy pici, erre a célra rendszeresített vízzel teli vödörben történhet. Ezután mosás a színeknek megfelelő mosással, alacsony hőfokon.
Termék tulajdonsága:
  • Mindegyik betét 100% pamut nedvességzáró réteggel
  • Mérete: kb.24 cm (1-1.5 cm eltérés előfordulhat.)
  • Kiszerelés 1db betét / csomag
  • Gyártási hely: Magyarország ( Gagnes )

Csomagfeladás!

Minden olyan megrendelés ami készleten van és hétköznap déli 12 óráig kifizetésre kerül, az a tárgyi napon vagy legkésőbb másnap feladásra kerül (Hétfőtől-Csütörtökig). Csomagot csak az ellenérték beérkezése után tudunk feladni!

További termékek